Inschrijving Overzee 2023 is geopend

 

Afgelopen weekend kwam de aankondiging dat we weer van start gaan. Vandaag gaat de inschrijving open voor jou als oud-deelnemer en geïnteresseerde van NHHO!
De openbare inschrijving gaat zaterdag open, dus wees op tijd om je plekje veilig te stellen.

Klik hier om je in te schrijven.

Nog even wat feitjes op een rij:

Al bekende muziek voor de programmering van het concert
- Coldplay in Symphony
- Gloria Estafette
- Red and Black
- Jungle Book
- Game of Thrones
- Tico Tico
- Where Eagles Soar
Deze lijst zal nog worden uitgebreid.

Repetities vinden plaats van 10.00-12.30, de zaal gaat open om 9.30 uur. Repetitiedatums zijn 26 februari, 12 & 26 maart, 16 & 22 april met de generale repetitie op 7 mei.
Repetitie locatie is het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Concordia Oostzaan te Jacob Corneliszstraat 22.

Kosten voor het project zijn €75. De project voorwaarden kan je hier lezen. Handig om te weten, we verwachten dat je ten minste 4 repetities aanwezig bent.

Project waaraan je gaat meedoen is "Lange Juni", al heet dat tegenwoordig "Texel Cultuureiland". Meer informatie over de organisatie kan je hier lezen. Het concert zal op 20 mei plaatsvinden op Texel.

Schrijf je snel in, dan zullen we zo snel mogelijk de muziek sturen voor je om te oefenen.
Hopelijk tot 26 februari!

Overzee 2023 gaat van start!

Na het eerste succesvolle project op het Druiffestival en het gecancelde Lange Juni project op Texel, zijn we nogmaals welkom op Texel! Dit jaar zal ons concert plaatsvinden op 20 mei, dus boek alvast je hotel.

 

Zoals jullie weten is het NHHO voor muzikanten die al bij een andere vereniging spelen en die een beetje extra uitdaging zoeken. Daarom gaan wij binnen 6 repetities een programma van 45 min in elkaar repeteren die we 2 keer gaan opvoeren op Texel. Repetities vinden plaats bij Muziekvereniging Concordia Oostzaan, Jacob Corneliszstraat 22 te Oostzaan. De repetities zijn van 10.00-12.30 met een koffiepauze tussendoor.

 

De inschrijving zal naar verwachting omstreeks 28 januari open gaan. Dat mag ook wel, want onze eerste repetitie is al op 26 februari.

Het project zal “Overzee” gaan heten, wij zullen onder andere gaan spelen: Gloria Estafette, Coldplay in Symphony en Tico Tico. De complete muzieklijst zal de aankomende weken bekend worden.

 

De repetitiedata zijn als volgt, zet ze alvast in je agenda:

26 februari

12 maart

26 maart

16 april

22 april

7 mei

 

Ook dit jaar zal het orkest onder leiding staan van Thomas Eveleens, dirigent en organisator.

 

Hebben we je enthousiast gemaakt? Neem af en toe een kijkje op de website.

Wij gaan door!

 

De organisatie van het NNHO is verheugd u te kunnen melden dat ons project voldoende aanmeldingen heeft om door te kunnen gaan. Dit betekent niet dat het orkest vol zit, er is nog plaats. U kunt zich dus nog aanmelden!

Zoals eerder vermeld wordt ons eerste project het Druif festival in Midwoud, op zondagmiddag 24 november 2019. Het programma dat wordt gespeeld is het volgende*: 

St. Florian Choral - Thomas Doss 

At the break of Gondwana - Benjamin Yeo 

Bravura Mars - Charles E. Duble 

(* het programma is onder voorbehoud van de bezetting)

Wij hebben er enorm veel zin in, en hopen op een mooi project. Wij zijn ook al begonnen met een brainstorm over een volgend project. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit gedeeld op de website en Facebook. 

De actuele informatie over de bezetting en de repetitiedata en links naar de te spelen stukken zijn te vinden in het menu item, Deelname info.